Entrecote med persillesmør og hvid bønnesalat
18. september 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Fredagsbøffen får nyt selskab af en fyldig salat med hvide bønner, tomater og to slags løg.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og hak persillen fint. Rør det bløde smør sammen med persille i en skål, og krydr med salt og peber. Sæt på køl indtil servering.
Skyl og afdryp de hvide bønner. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Skyl chilien, flæk den, fjern kernerne, og hak den fint. Pil rødløg og forårsløg, og skær dem i tynde skiver. Skyl og hak persillen fint.
Rør sennep, honning og eddike sammen i en skål, og tilsæt olien lidt ad gangen. Krydr med salt og peber. Vend bønner, tomater, chili, rødløg, forårsløg og persille sammen med dressingen, og anret den i en skål.
Opvarm en pande med olie og smør, og steg bøfferne på panden ved høj varme i et par minutter, til de er, som du foretrækker dem. Krydr med salt og peber.
Anret bøfferne med persillesmør og bønnesalat, og servér med groft brød.
Tip!
Det rørte smør kan smagsættes på mange måder. Prøv f.eks. med hvidløg, chili eller friskhakket estragon.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk