Entrecote med ostesandwich

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Ostesandwich er eminent tilbehør til et par gode bøffer – bøfferne skal nærmest bare lige vendes på den varme grill, før de er klar til servering.

Bemærk
Hvis du bruger grillspyd af træ, bør de lægges i en skål med vand i mindst 2 timer før brug, så de ikke brænder på grillen.

Ingredienser

Udstyr

grillspyd

Sådan gør du

Rens champignonerne. Riv hvidløget. Pres saften af citronen. Bland olie, citronsaft, hvidløg, salt og peber.
Vend svampene i marinaden, og sæt dem på grillspyd.
Læg brødskiverne sammen 2 og 2 med parmaskinke og tynde skiver af mozzarellaost imellem, og pres dem godt sammen.
Krydr bøfferne med salt og peber, og pensl med lidt olivenolie.
Steg først hvidløgssvampene på den varme grill, og steg derefter bøfferne i ca. 2 minutter på hver side. Lad bøfferne trække et par minutter inden servering.
Grill til sidst ostesandwichene, gerne med et lille pres på toppen – hold godt øje med, at de ikke bliver for mørke!
Anret bøffer, hvidløgssvampe og ostesandwich på tallerkener, og servér med citron skåret i både.

Tip!

Du kan sagtens stegte både entrecote, ostesandwich og svampe på en pande.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar