Entrecote med knuste kartofler, bønner og bearnaisecreme

Mørt oksekød, lækre kartofler og en cremet dip er den perfekte opskrift på en god middag!

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand i ca. 10 minutter. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne dampe lidt af.
Tænd ovnen på 225°, og fordel kartoflerne i en bradepande. Giv kartoflerne et tryk med en gaffel, så de bliver let knuste, men uden at de går helt fra hinanden.
Pres hvidløget, og rør det sammen med olien. Dryp hvidløgsolie på kartoflerne, krydr med salt og peber, og drys med finthakket persille og estragon. Steg dem i ovnen i 20 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Pil skalotteløget, og hak det fint. Hak estragon fint. Rør cremefraiche, dijonsennep, hvidvinseddike, skalotteløg og estragon sammen, og smag til med salt og peber. Lad bearnaisecremen trække på køl indtil servering.
Tag bønnerne ud af fryseren. Steg de frosne bønner i olie på en pande i ca. 10 minutter ved høj varme, til de er gennemstegte og har taget lidt farve. Krydr med salt og peber.
Steg bøfferne i smør og olie på en pande ved høj varme i 3-4 minutter på hver side, afhængig af hvor røde de skal være. Krydr med salt og peber. Servér bøfferne med knuste kartofler, stegte bønner og bearnaisecreme.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
2. april 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar