Entrecote med grillede kartofler og estragoncreme

Entrecoten sidder i forlængelse af oksens filet og har en rigtig god fedtmarmorering. Den egner sig til både pandestegning og grill, da tilberedningstiden er kort.

Entrecote med grillede kartofler og estragoncreme
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Estragoncremen smager af bearnaise, men er meget mere let og sommerlig end sin smørrige storebror.

Ingredienser

personer
Hold skærmen tændt

Sådan gør du

Tip!

Entrecote kaldes også ribeye. Køb dem med fedtkant – der sidder masser af smag i fedtet. Læg mærke til, at nogle slagtere skærer entrecote-bøffer af tyndsteg, så husk at nævne, at du ønsker bøffer skåret af ryggen, så du får det bedste stykke kød.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'