Entrecote med couscous og bagte tomater
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Hvorfor gemme bøffen til weekenden? Lad bøffen komme til sin ret på en almindelig hverdag.
Ingredienser
Sådan gør du
Rids bøfferne i fedtkanten med en skarp kniv. Varm en pande op, stil bøfferne på højkant, og steg fedtkanten sprød og gylden. Læg bøfferne ned, og steg dem færdige i fedtet 2-3 minutter på hver side.
Tag fra varmen, krydr med salt og peber, og lad bøfferne hvile i 3 minutter.
Skyl og halvér tomaterne, og stil dem med den flade side nedad i et ovnfast fad med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med oregano, salt og peber.
Bag tomaterne i en 100 grader varm ovn i 50 minutter.
Tilbered couscoussen som anvist på pakken, og afkøl.
Skær peberfrugt og agurk i fine tern, og skær rensede forårsløg i skiver på skrå. Bland couscous med grøntsagerne, friskhakket koriander, kanel og spidskommen.
Riv skallen og pres saften af citronen. Hæld olie, citronsaft og -skal over couscoussen, og vend godt rundt. Smag til med salt og peber.
Skær bøfferne i skiver, riv mozzarellaosten over, og anret med de bagte tomater og couscous.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk