Engelske sausage-rolls

Briterne elsker deres form for pølsehorn med krydret fars i butterdej – og det er der en god grund til!

Bemærk
Hviletid på køl: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Pil og riv løget, og hak krydderurterne fint. Rør kødet sammen med æg, mel, løg, krydderurter, salt og peber. Lad farsen hvile på køl i 30 minutter.
Skær butterdejen i 2 dele på langs, og fordel farsen midt på hver del.
Fold siderne ind over hinanden, luk dem godt sammen, og pensl med sammenpisket æg. Drys med sesamfrø. Skær hver dejrulle ud i 6-7 lige store stykker.
Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 12-13 minutter, til de er gyldne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. april 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar