Enchiladas med pulled kylling

6. april 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Fyld tortillas med krydret kylling, bag dem i ovnen, og du har de lækreste mexicanske enchiladas.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg. Steg dem i olie i en gryde, til løgene bliver klare.
Tilsæt alle krydderierne, og lad dem stege med. Rør hakkede tomater og tomatpuré i.
Læg kyllingebrystfileterne i gryden, og rør rundt, så de er dækket af tomatsauce. Lad det hele simre under låg i 30 minutter, til kødet er helt mørt.
Tag kyllingebrystfileterne op af gryden, og riv kødet fra hinanden med 2 gafler. Læg kødet tilbage i gryden, rør rundt, og smag til med hvidvinseddike, salt og peber.
Tænd ovnen på 200°. Fyld pulled chicken i hvedetortillas, rul dem sammen, og læg dem i et ovnfast fad. Top med revet cheddar, og sæt fadet i ovnen i 15 minutter, til osten er gylden og sprød.
Dryp cremefraiche over fadet, og pynt med skiver af avocado, fintsnittet forårsløg og koriander. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar