Emmentaler med kvædemarmelade og hasselnøddestøv

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Små, fine hapsere med emmentaler og marmelade er perfekte som en lille appetizer, når gæsterne ankommer.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist hasselnødderne på en tør pande i ca. 3 minutter. Gnid dem mod hinanden i et rent viskestykke, så det meste af den brune hinde falder af.
Hak nødderne meget fint, gerne i en minihakker.
Skær emmentaler i små kvadrater, og stil dem på et fad.
Skær kvædestykker fra marmeladen i små tern, og fordel dem oven på ostestykkerne.
Drys nøddestøv og evt. guldstøv over, og servér.

Tip!

Brug evt. figenmarmelade i stedet for kvædemarmelade. Spiseligt guldstøv fås fx hos Specialkøbmanden (specialkøbmanden.dk).

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar