Emmentaler med kvædemarmelade og hasselnøddestøv

Små, fine hapsere med emmentaler og marmelade er perfekte som en lille appetizer, når gæsterne ankommer.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist hasselnødderne på en tør pande i ca. 3 minutter. Gnid dem mod hinanden i et rent viskestykke, så det meste af den brune hinde falder af.
Hak nødderne meget fint, gerne i en minihakker.
Skær emmentaler i små kvadrater, og stil dem på et fad.
Skær kvædestykker fra marmeladen i små tern, og fordel dem oven på ostestykkerne.
Drys nøddestøv og evt. guldstøv over, og servér.

Tip!

Brug evt. figenmarmelade i stedet for kvædemarmelade. Spiseligt guldstøv fås fx hos Specialkøbmanden (specialkøbmanden.dk).

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar