Eksotiske spyd med svinemørbrad
9. november 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
En sød/syrlig marinade giver masser af saft og smag til svinekødet, som får en karamelliseret skorpe, når det steges.
Bemærk
Kødet skal marinere i mindst en time, men gerne op til et døgn.
Ingredienser
Udstyr
8 træspyd
Sådan gør du
Skær kødet i strimler, og vend dem i chilisauce. Lad kødet trække i køleskabet i 15 minutter.
Mos halvdelen af mangokødet, og rør det med olie, soja og revet ingefær. Vend kødet i marinaden, og læg det tilbage i køleskabet i mindst en time, gerne op til et døgn.
Tænd ovnen på 225°, eller tænd op i grillen.
Sæt kødstrimlerne på spyd, og steg dem i den marinade, som hænger ved, i 10-12 minutter, eller grill dem, til de er gennemstegte.
Kog nudler efter pakkens anvisning.
Snit salat fint, og bland det med tomater i strimler.
Skær resten af mangoen i tern. Drys dem over svinespyddene sammen med peanuts og koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk