Eksotiske spyd med svinemørbrad

9. november 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

En sød/syrlig marinade giver masser af saft og smag til svinekødet, som får en karamelliseret skorpe, når det steges.

Bemærk
Kødet skal marinere i mindst en time, men gerne op til et døgn.

Ingredienser

Udstyr

8 træspyd

Sådan gør du

Skær kødet i strimler, og vend dem i chilisauce. Lad kødet trække i køleskabet i 15 minutter.
Mos halvdelen af mangokødet, og rør det med olie, soja og revet ingefær. Vend kødet i marinaden, og læg det tilbage i køleskabet i mindst en time, gerne op til et døgn.
Tænd ovnen på 225°, eller tænd op i grillen.
Sæt kødstrimlerne på spyd, og steg dem i den marinade, som hænger ved, i 10-12 minutter, eller grill dem, til de er gennemstegte.
Kog nudler efter pakkens anvisning.
Snit salat fint, og bland det med tomater i strimler.
Skær resten af mangoen i tern. Drys dem over svinespyddene sammen med peanuts og koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar