Edamamehummus med tahin

2. maj 2023 af .

Foto: Peter Kam

Hummus kan laves med andet end kikærter. Prøv f.eks. med edamamebønner, der giver en flot lysegrøn hummus, som kan serveres som dip til rugbrødschips eller grøntsagsstænger eller bruges som fyld i sandwich og pitabrød.

Ingredienser

Sådan gør du

Optø edamamebønner, og afdryp dem godt i en sigte.
Blend edamamebønner i en foodprocessor sammen med hvidløg, tahin, spidskommen, citronsaft, olie og vand til en grov hummus. Smag til med salt.
Hæld hummussen på et glas med låg, og opbevar på køl indtil servering. Servér f.eks. med rugbrødschips.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar