Eclair med lemoncurd og marengs
En forfinet udgave af den klassiske eclair, som er pyntet med små marengstoppe, der skal brændes med en creme brulé-gasbrænder.
![Eclair med lemoncurd og marengs](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/eclair-med-lemoncurd-og-marengs_5774.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5001830831197364&fp-y=0.6690673828125&fp-z=1.0003663003663004)
31-60 min.
(0)
March 31, 2019 af Cecilia FahlströmFoto: Stine Christiansen
Ingredienser
personer
Udstyr
- 1 sprøjtepose med stjernetylle
- 1 sukkertermometer
- 1 sprøjtepose med lille rund tylle
- 1 sprøjtepose med lille stjernetylle
- 1 lille creme brulé-gasbrænder
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner