Easy butter greens - vegetarisk butter chicken

3. februar 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Snasket og super nem grøn ret, der er inspireret af den elskede butter chicken.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl blomkålen, og skær den i små buketter. Pil løgene, og skær dem i både. Pil hvidløgene, og hak dem fint.
Steg det hele i olie og smør i en gryde i 4-5 minutter. Tilsæt skrællet og fintrevet ingefær, og krydr med salt.
Tilsæt tandoori og nigellafrø, og lad det varme kort. Hæld mosede tomater og kokosmælk i gryden, og lad retten koge i 5-10 minutter. Smag til med salt.
Servér retten i dybe tallerkner. Top med hakkede cashewnødder, plukket mynte og koriander, og giv nanbrød til.

Tip!

Brug endelig de grøntsager, du kan lide eller har i forvejen, f.eks. søde kartofler, grønne bønner, kartofler, hvidkål eller gulerødder. Vær blot opmærksom på, at grøntsagerne har lidt forskellig tilberedningstid.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar