Dukkah med pistacie

18. maj 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Lav din egen dukkah, der er en genial krydderiblanding til at drysse oven på brød, salater eller mellemøstlige retter. Den kan også bruges som knasende panering til fisk eller kylling.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist pistaciekerner, sesamfrø, korianderfrø, fennikelfrø og spidskommenfrø på en tør pande, til det begynder at dufte. Tilsæt rosenblade, chili og salt.
Hæld blandingen i en morter eller minihakker, og kør, til nødderne er godt fordelt.

Tip!

Opbevar dukkahen i en lufttæt beholder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar