Dukkah med pistacie
18. maj 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Lav din egen dukkah, der er en genial krydderiblanding til at drysse oven på brød, salater eller mellemøstlige retter. Den kan også bruges som knasende panering til fisk eller kylling.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist pistaciekerner, sesamfrø, korianderfrø, fennikelfrø og spidskommenfrø på en tør pande, til det begynder at dufte. Tilsæt rosenblade, chili og salt.
Hæld blandingen i en morter eller minihakker, og kør, til nødderne er godt fordelt.
Tip!
Opbevar dukkahen i en lufttæt beholder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk