Drømmekage-muffins

18. februar 2022 af .

Foto: Carina Krüger

Du kender nok den klassiske drømmekage fra Brovst, men har du før set dem i muffinstørrelse? De er helt geniale til at tage med på picnic, til kollegaerne eller bare til søndagskaffen.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør sukker, smør, marcipan og vaniljesukker blødt og cremet. Pisk æggene i et ad gangen, og pisk mindst 1 minut for hvert æg.
Sigt mel og bagepulver i dejen, og rør den sammen med mælk. Fordel dejen i 12 smurte muffinsforme, og bag dem 20 minutter ved 180° varmluft.
Smelt smørret i en gryde, tilsæt sukker og mælk og kog op. Rør dernæst kokosmel i.
Fordel kokosblandingen på kagerne, og smør det hurtigt ud, så toppen er dækket.
Bag kagerne i yderligere 8-10 min. ved 210° varmluft, til overfladen er gylden. Afkøl i formene inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar