Drømmekage-muffins
18. februar 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Carina Krüger
Du kender nok den klassiske drømmekage fra Brovst, men har du før set dem i muffinstørrelse? De er helt geniale til at tage med på picnic, til kollegaerne eller bare til søndagskaffen.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør sukker, smør, marcipan og vaniljesukker blødt og cremet. Pisk æggene i et ad gangen, og pisk mindst 1 minut for hvert æg.
Sigt mel og bagepulver i dejen, og rør den sammen med mælk. Fordel dejen i 12 smurte muffinsforme, og bag dem 20 minutter ved 180° varmluft.
Smelt smørret i en gryde, tilsæt sukker og mælk og kog op. Rør dernæst kokosmel i.
Fordel kokosblandingen på kagerne, og smør det hurtigt ud, så toppen er dækket.
Bag kagerne i yderligere 8-10 min. ved 210° varmluft, til overfladen er gylden. Afkøl i formene inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk drømmekage-opskrift
Powered by Froala Editor