Drømmekage med Twix
20. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Drømmekage er altid en sikker vinder, og med tilføjelsen af den sprøde Twix bliver den kun endnu bedre. Resultatet er en ekstra fyldig kokostopping med lækker smag af chokolade.
Ingredienser
Udstyr
to brødforme a 1 liter
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Smelt smørret , og lad det køle af. Pisk æg og sukker lyst og luftigt med en elpisker. Rør det afkølede smør i æggemassen.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Bland mel, bagepulver og vaniljekorn, og rør det i dejen. Rør mælk i.
Hæld dejen i de smurte brødforme, og bag kagerne i ovnen i 25 minutter.
Hak Twix-barerne groft, og læg dem i en gryde sammen med de øvrige ingredienser til kokostoppingen. Smelt det hele sammen ved middel varme.
Mærk, om kagen føles fast efter 25 minutter i ovnen – ellers skal den have nogle minutter mere.
Tag kagen ud af ovnen, og skru ovnen op til 225°. Fordel toppingen over kagen, og bag den i yderligere 5 minutter, indtil toppingen er mørkt gylden.
Afkøl, og servér kagen skåret i tykke skiver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk