Drømmekage med mysli-topping
16. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
En drømmekage smager naturligvis som en drøm. Med en knasende myslitop gør den dig endnu mere salig.
Ingredienser
Udstyr
en bageform, ca. 30 x 40 cm
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Beklæd bageformen med bagepapir. Pisk æg og sukker helt lyst og skummende med en elpisker i en skål. Rør hvedemel og bagepulver i æggemassen.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Varm vaniljekorn, mælk og smør op i en gryde, til smørret er smeltet, og rør smørblandingen i dejen.
Fordel dejen i formen, og bag kagen i ovnen i 25-30 minutter, til overfladen er fast nok til at bære toppingen.
Bring alle ingredienserne i kog i en gryde under omrøring.
Fordel myslitoppingen oven på kagen. Bag kagen i ovnen i yderligere 5 minutter, til overfladen er flot gylden. Lad kagen køle af inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Verdens bedste drømmekage-opskrift!