Drink med vodka og hyldeblomst
16. august 2019
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Mangler du inspiration til brug af din hjemmelavede hyldeblomst? Lav en læskende drink med saften, lidt vodka og friske jordbær.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg hyldeblomstskærmene i en stor skål.
Kog vand og sukker sammen til en sirupsagtig konsistens, og hæld den over skærmene.
Skær citronen i skiver, og læg dem over. Tilsæt citronsyre og Atamon.
Lad saften stå i køleskab i 3 dage. Si saften, og hæld den på flasker.
Pil jordbærrene, skær dem i kvarter, og fordel dem i glas sammen med isterninger.
Hæld ½ dl hyldeblomstsaft over, 2 cl hvid rom, og top med danskvand. Pynt med mynte, og servér.
Tip!
Resten af hyldeblomstsaften kan du blande op med vand eller danskvand og servere i kander til børnene eller dem, der ikke drikker alkohol.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Cosmopolitan-opskrift