Drikkeklar ribssaft

4. juni 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

En frisk og syrlig saft til de varme sommerdage.

Bemærk
Pektinen i ribsene vil få koncentreret saft til at stivne/tykne. Ryst den blot med vand, så det opløses.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl ribsene, og læg dem i en gryde uden at tage dem af stænglerne. Hæld 1 dl vand ved, og kog ribsene i ca. 20 minutter.
Sigt ribsene igennem et rent klæde.
Hæld saften i en gryde, og tilsæt sukker, vanilje og 1-1½ l vand. Kog saften op, og smag den til.
Hæld den i Atamon-skyllede flasker, og opbevar på køl.

Tip!

Bland ribssaften med vand eller danskvand, eller brug den i en frisk sommerdrink med bobler og knust is.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar