Dobbeltpaneret fiskeburger

4. september 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

Dobbeltpanering betyder, at man vender f.eks. et stykke fisk først i hvedemel, derefter i æg og til sidst i rasp. Dobbeltpaneringen giver en ekstra sprød overflade.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør mayonnaise, cremefraiche og honning sammen. Pil skalotteløg, og afdryp kapers og drueagurker. Hak skalotteløg, kapers, drueagurker og dild fint, og rør det i cremen. Smag til med salt og peber. Sæt tatarsaucen på køl indtil servering.
Dup fiskestykkerne tørre, og krydr dem med salt og peber. Hæld hvedemel i en dyb tallerken. Slå æg ud i en anden dyb tallerken, og pisk det let sammen. Hæld pankorasp i en tredje dyb tallerken.
Vend først fiskestykkerne i mel, derefter i æg, og til sidst i rasp – sørg for, at fiskestykkerne er helt dækket af rasp på alle sider.
Opvarm en dyb pande med rigeligt olie, og steg fiskestykkerne ved middel varme på alle sider, til de er gyldne og sprøde. Afdryp på fedtsugende papir.
Lun burgerbollerne. Skyl og afdryp salaten. Saml burgerne med tatarsauce, salat, syltede rødløg og dobbeltpaneret fisk. Servér straks.

Tip!

Syltede rødløg kan købes på glas i velassorterede supermarkeder, men du kan også sagtens lave dem selv. Find en opskrift her på sitet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar