Djævleæg med chili

Djævleæg har fået deres navn efter den stærke smag af chili – du styrer selvfølgelig selv, hvor stærke dine skal være.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl agurken, og skær den i helt tynde skiver.
Snit purløg fint. Pres saften af citronen. Vend purløg og citronsaft sammen med agurk og friskkværnet peber.
Kog æggene i 6 minutter, og lad dem køle af under rindende, koldt vand. Pil dem, og skær dem i halve.
Tag æggeblommerne ud af æggene, og læg dem i en skål. Skyl og hak chilien fint. Rør æggeblommerne sammen med mayonnaise og chili. Smag til med salt og peber.
Fyld æggeblommemassen i en lille sprøjtepose eller frysepose, og sprøjt massen tilbage i de halve æg uden blommer.
Anret djævleæggene sammen med agurk og tabasco.

Tip!

Hvis du ikke er til chili, kan du i stedet røre æggeblommerne med tun, oliven og kapers.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar