Dildpesto

Skift den klassiske basilikum ud med dild, og lav en nordisk version af den italienske pesto til sauce og dip.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak dilden groft.
Rist græskarkernerne let på en pande.
Riv osten.
Blend dild, græskarkerner, ost, olie, eddike og salt i en blender til en grov pesto.
Hæld pestoen i et rent glas eller servér med det samme.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
13. juli 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar