Deviled eggs med rogn

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Deviled eggs, eller djævleæg på dansk, er æg, hvor æggeblommerne blandes med fx mayo. Æggene har ikke noget med djævlen at gøre – det er blot den traditionelle amerikanske betegnelse for mad, der er krydret med chili, stærk sennep eller peber. De stærke sager i denne version er udeladt, men navnet hænger ved.

Bemærk
Antal personer: 6, som en del af et frokostbord.

Ingredienser

Udstyr

en sprøjtepose med stjernetylle

Sådan gør du

Kog æggene i 8 minutter. Pil og halvér dem.
Tag forsigtigt blommerne ud, og anret hviderne på et fad.
Rør æggeblommerne med mayonnaise og sennep, og smag til med salt og peber.
Fyld cremen i en sprøjtepose, og sprøjt toppe af creme i æggehviderne.
Pynt med rogn og dildkviste, og servér med rugbrød med smør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar