Deviled eggs med rogn
Deviled eggs, eller djævleæg på dansk, er æg, hvor æggeblommerne blandes med fx mayo. Æggene har ikke noget med djævlen at gøre – det er blot den traditionelle amerikanske betegnelse for mad, der er krydret med chili, stærk sennep eller peber. De stærke sager i denne version er udeladt, men navnet hænger ved.
![Deviled eggs med rogn](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/deviled-eggs-med-rogn_3772.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5496826171875&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Bemærk:Antal personer: 6, som en del af et frokostbord.
Ingredienser
personer
Udstyr
- en sprøjtepose med stjernetylle
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner