Deviled eggs med rogn
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Deviled eggs, eller djævleæg på dansk, er æg, hvor æggeblommerne blandes med fx mayo. Æggene har ikke noget med djævlen at gøre – det er blot den traditionelle amerikanske betegnelse for mad, der er krydret med chili, stærk sennep eller peber. De stærke sager i denne version er udeladt, men navnet hænger ved.
Bemærk
Antal personer: 6, som en del af et frokostbord.
Ingredienser
Udstyr
en sprøjtepose med stjernetylle
Sådan gør du
Kog æggene i 8 minutter. Pil og halvér dem.
Tag forsigtigt blommerne ud, og anret hviderne på et fad.
Rør æggeblommerne med mayonnaise og sennep, og smag til med salt og peber.
Fyld cremen i en sprøjtepose, og sprøjt toppe af creme i æggehviderne.
Pynt med rogn og dildkviste, og servér med rugbrød med smør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk