Deviled eggs

Vi kan også kalde dem fyldte æg, men lige meget hvad de hedder, er de altså dejlige på et frokostbord!

Deviled eggs
0-30 min.

(0)

11. juli 2019 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
æg
6
grov sennep
2 tsk.
mayonnaise
2 spsk.
tabascosauce
1 tsk.
finthakket purløg
1 spsk.
salt og peber
radiser
3
frisk dild

Sådan gør du

Kog æggene i 9 minutter. Pil og halvér dem, og tag æggeblommerne ud, og læg dem i en skål.
Rør æggeblommerne sammen med sennep, mayonnaise, tabasco, finthakket purløg, og smag til med salt og peber.
Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver. Fordel æggeblommecremen i de halve æggehvider, og top med radiser og frisk dild.

Tip!

Den eneste grund til, at æggene har fået deres navn, er den stærke tabascosauce, hvis kraftige smag har ledt tankerne hen på Djævelen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'