Deviled eggs

11. juli 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Vi kan også kalde dem fyldte æg, men lige meget hvad de hedder, er de altså dejlige på et frokostbord!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog æggene i 9 minutter. Pil og halvér dem, og tag æggeblommerne ud, og læg dem i en skål.
Rør æggeblommerne sammen med sennep, mayonnaise, tabasco, finthakket purløg, og smag til med salt og peber.
Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver. Fordel æggeblommecremen i de halve æggehvider, og top med radiser og frisk dild.

Tip!

Den eneste grund til, at æggene har fået deres navn, er den stærke tabascosauce, hvis kraftige smag har ledt tankerne hen på Djævelen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar