Deviled eggs
Vi kan også kalde dem fyldte æg, men lige meget hvad de hedder, er de altså dejlige på et frokostbord!

0-30 min.
(0)
11. juli 2019 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- æg
- 6
- grov sennep
- 2 tsk.
- mayonnaise
- 2 spsk.
- tabascosauce
- 1 tsk.
- finthakket purløg
- 1 spsk.
- salt og peber
- radiser
- 3
- frisk dild
Sådan gør du
Kog æggene i 9 minutter. Pil og halvér dem, og tag æggeblommerne ud, og læg dem i en skål.
Rør æggeblommerne sammen med sennep, mayonnaise, tabasco, finthakket purløg, og smag til med salt og peber.
Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver. Fordel æggeblommecremen i de halve æggehvider, og top med radiser og frisk dild.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner