Deviled eggs
11. juli 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Vi kan også kalde dem fyldte æg, men lige meget hvad de hedder, er de altså dejlige på et frokostbord!
Ingredienser
Sådan gør du
Kog æggene i 9 minutter. Pil og halvér dem, og tag æggeblommerne ud, og læg dem i en skål.
Rør æggeblommerne sammen med sennep, mayonnaise, tabasco, finthakket purløg, og smag til med salt og peber.
Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver. Fordel æggeblommecremen i de halve æggehvider, og top med radiser og frisk dild.
Tip!
Den eneste grund til, at æggene har fået deres navn, er den stærke tabascosauce, hvis kraftige smag har ledt tankerne hen på Djævelen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk