Den ultimative rejemad

Denne rejemad er så simpel, men så god. Skiver af avocado giver en god højde på rejemaden, så den samtidig er yderst flot på middagsbordet.

Bemærk
Retten passer til 4 personer, hvis den serveres som frokost eller forret.

Ingredienser

Sådan gør du

Smør rugbrødsskiverne med halvdelen af mayonnaisen.
Halvér avocadoerne, fjern stenen, og løft avocadokødet ud med en ske. Skær det i tynde skiver.
Fordel salatblade og avocado på rugbrødsskiverne, pynt med resten af mayonnaisen, og fordel rejerne over.
Skyl asparges, og knæk den nederste, træede ende af. Skær aspargesene i tynde skiver på skrå, og fordel dem oven på rejerne.
Pynt med dild, og krydr med salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar