Den ultimative rejemad
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Denne rejemad er så simpel, men så god. Skiver af avocado giver en god højde på rejemaden, så den samtidig er yderst flot på middagsbordet.
Bemærk
Retten passer til 4 personer, hvis den serveres som frokost eller forret.
Ingredienser
Sådan gør du
Smør rugbrødsskiverne med halvdelen af mayonnaisen.
Halvér avocadoerne, fjern stenen, og løft avocadokødet ud med en ske. Skær det i tynde skiver.
Fordel salatblade og avocado på rugbrødsskiverne, pynt med resten af mayonnaisen, og fordel rejerne over.
Skyl asparges, og knæk den nederste, træede ende af. Skær aspargesene i tynde skiver på skrå, og fordel dem oven på rejerne.
Pynt med dild, og krydr med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk