Den lækreste pistaciekage
19. juni 2018
af
Kristina Marckmann.
Foto: Carina Krüger
Denne lækre pistacie-sandkage vil med garanti tage dine gæster med storm. Nyd den skønne pistaciekage til kaffen derhjemme, eller tag den med på tur.
Bemærk
Bagetid: 60 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk smør og sukker lyst og luftigt, og rør æggene i et ad gangen.
Sigt mel og bagepulver, og rør det i sammen med fløde og konditorfarve.
Hak nødderne, og vend ¾ i dejen. Kom dejen i en smurt sandkageform, og bag den ved 170° i 60 minutter. Lad den afkøle lidt.
Rør flormelis med limesaft og æggehvide.
Kom glasuren over kagen, og drys med resten af nødderne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på sandkage