Deep pan pizza med peperoni

Den tykke pizzabund er lækker og luftig og minder i virkeligheden meget om et focacciabrød. Forbered dejen til pizzaen om morgenen, så er der friskbagt pizza til aftensmaden.

Deep pan pizza med peperoni
31-60 min.

(2)

April 28, 2022 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hævetid: I alt 10 timer

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 bradepande, 33 x 23 cm

Sådan gør du

Tip!

Manitobamel er en slags hvedemel, der har et ekstra højt indhold af gluten. Det gør dejen mere elastisk, så resultatet får et luftigt indre og en sprød skorpe. Kan du ikke finde manitobamel, kan du erstatte det med hvedemel i opskriften.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'