Deep pan pizza
Giv den lokale pizzabager kamp til stregen, og bag din egen deep pan pizza med hjemmelavet tomatsauce og stærk chorizo.
(7)
Ingredienser
Udstyr
- Bradepande, ca. 30 x 40 cm
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Tips til opskriften på deep pan pizza
Undgå at arbejde for meget med din pizzadej – form dejen med hånden, og pres den forsigtigt ned i bradepanden. Kagerullen lader du blive i skuffen.
Du kan sagtens koldhæve pizzadej. Skær gærmængden ned til 12 g, og rør dejen sammen dagen før bagning. Dæk den med film eller et fugtigt klæde, og stil den på køl. Næste dag tager du dejen ud, gerne 1 time før bagning, så den kan nå at ”vågne”, inden du former og bager den.
Du kan også bage deep pan pizza i en springform eller en stegepande (som kan tåle at gå i ovnen).
Brug dit yndlingsfyld. En klassisk pepperoni pizza er et sikkert familiehit, men en vegetarisk version med mascarpone, tynde skiver kartoffel og frisk rosmarin smager også skønt.
Husk friske krydderurter, rucola eller spinat på toppen. Det tilfører en frisk og god smag til pizzaen.