Deep pan pizza

Giv den lokale pizzabager kamp til stregen, og bag din egen deep pan pizza med hjemmelavet tomatsauce og stærk chorizo.

Deep pan pizza
31-60 min.

(7)

October 1, 2021 af Louisa LorangFoto: Aller Media
Bemærk:Hævetid, dej: I alt 60 minutter.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • Bradepande, ca. 30 x 40 cm

Sådan gør du

Tip!

Server med en skål frisk salat, fx tynde skiver af fennikel, revet gulerod og babysalat vendt med en olie-eddike-dressing.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Tips til opskriften på deep pan pizza

Undgå at arbejde for meget med din pizzadej – form dejen med hånden, og pres den forsigtigt ned i bradepanden. Kagerullen lader du blive i skuffen.  

Du kan sagtens koldhæve pizzadej. Skær gærmængden ned til 12 g, og rør dejen sammen dagen før bagning. Dæk den med ­film eller et fugtigt klæde, og stil den på køl. Næste dag tager du dejen ud, gerne 1 time før bagning, så den kan nå at ”vågne”, inden du former og bager den.

Du kan også bage deep pan pizza i en springform eller en stegepande (som kan tåle at gå i ovnen).

Brug dit yndlingsfyld. En klassisk pepperoni pizza er et sikkert familiehit, men en vegetarisk version med mascarpone, tynde skiver kartoffel og frisk rosmarin smager også skønt.

Husk friske krydderurter, rucola eller spinat på toppen. Det tilfører en frisk og god smag til pizzaen.

Måske du også kan li'