Dampet torsk med estragon, spidskål og ristede mandler

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Let fiskeret med torskefilet, spidskålssalat og lækre, knasende mandler.

Bemærk
Hviletid på køl: 8 timer. Ovntid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Drys torsken med salt og sukker, stil i køleskabet i 8 timer.
Dryp fisken med olie, dæk med folie, og tilbered i en 120º varm ovn i 1 time.
Skær fisken i flager, og drys med plukket estragon.
Snit kålen helt fint på et mandolinjern, skær mandler på langs. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og hæld over kålen. Servér til fisken, drys med mandler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar