Dampet torsk med estragon, spidskål og ristede mandler
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
Let fiskeret med torskefilet, spidskålssalat og lækre, knasende mandler.
Bemærk
Hviletid på køl: 8 timer. Ovntid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Drys torsken med salt og sukker, stil i køleskabet i 8 timer.
Dryp fisken med olie, dæk med folie, og tilbered i en 120º varm ovn i 1 time.
Skær fisken i flager, og drys med plukket estragon.
Snit kålen helt fint på et mandolinjern, skær mandler på langs. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og hæld over kålen. Servér til fisken, drys med mandler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk