Dampet laks og quinoasalat med mango og mynte

3. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Quinoa har en let nøddeagtig smag, der går godt sammen med dampet laks. Lav en dressing af olie, eddike og honning, og fordel den over salaten.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg laksen på en bageplade beklædt med bagepapir, og krydr med salt og peber. Steg den i en 180° varm ovn i 20 minutter.
Tag laksen ud, fjern skindet, og pluk laksen i mindre stykker.
Skyl og kog quinoa efter anvisningen på pakken. Lad den køle af på et stort fad.
Skær mangoen i 2 dele uden om stenen. Skræl mangoen, og skær den i tern. Hak mynte fint. Bælg ærterne. Bland mango, mynte og ærter sammen med quinoa.
Rør olie sammen med eddike og honning. Krydr med salt og peber, og vend dressingen over quinoasalaten.
Fordel laksen oven på quinoasalaten, og pynt evt. med skovsyre. Servér groft brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar