Dampet laks med artiskokhjerter

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Dampet laks er en let og lækker ret! Servér med artiskokhjerter og edamamebønner.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 15 minutter.
Tænd ovnen på 200°.
Dræn væden fra artiskokhjerterne, og fordel dem i bunden af en bradepande sammen med edamamebønner. Læg laksestykkerne ovenpå.
Skyl citronen, skær den i skiver, og læg dem oven på laksestykkerne. Hæld hvidvin i bradepanden. Krydr med salt og peber.
Dæk bradepanden til med alufolie. Bag retten i ovnen i 12-14 minutter.
Skær de kogte kartofler i skiver, og læg dem i bradepanden. Pynt med ærteskud og friskhakket mynte lige inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar