Dampet kulmule og speltsalat med sprøde grøntsager

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Du kan dampe en hvilken som helst hvid fisk i hvidvin som i opskriften her.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog speltkernerne efter anvisningen på pakken, og afkøl dem let.
Skrub bolsjebeden, og skyl squash og fennikel. Skær bolsjebede, squash og fennikel i tynde skiver på et mandolinjern eller med en skarp kokkekniv. Skær dernæst skiverne i stave, og bland dem med de kogte speltkerner.
Hak mynte og dild. Bland speltkernesalaten med hakkede krydderurter, balsamico, olivenolie, salt og peber.
Tænd ovnen på 200°. Læg kulmulefileterne i et ovnfast fad, og hæld hvidvin over. Krydr med salt og peber, og bag dem i ovnen i 8-10 minutter.
Servér salat og fisk sammen med citron skåret i både.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar