Dampet kulmule og speltsalat med sprøde grøntsager
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Du kan dampe en hvilken som helst hvid fisk i hvidvin som i opskriften her.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog speltkernerne efter anvisningen på pakken, og afkøl dem let.
Skrub bolsjebeden, og skyl squash og fennikel. Skær bolsjebede, squash og fennikel i tynde skiver på et mandolinjern eller med en skarp kokkekniv. Skær dernæst skiverne i stave, og bland dem med de kogte speltkerner.
Hak mynte og dild. Bland speltkernesalaten med hakkede krydderurter, balsamico, olivenolie, salt og peber.
Tænd ovnen på 200°. Læg kulmulefileterne i et ovnfast fad, og hæld hvidvin over. Krydr med salt og peber, og bag dem i ovnen i 8-10 minutter.
Servér salat og fisk sammen med citron skåret i både.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk