Dampet kuller med frisk pasta, tomat og kapers

30. maj 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Denne nemme fiskeret er færdig, før du aner. Så det er oplagt at serverer den på en travl hverdag.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Pil hvidløgene, og skær dem i tynde skiver.
Læg begge dele i et ovnfad sammen med oliven og kapers.
Del fisken i 2 stykker, læg dem i fadet, og dryp med hvidvin og olie. Læg små klatter af smør omkring, og krydr med salt og peber.
Bag fisken i ovnen i 12-15 minutter, til den akkurat er tilberedt.
Kog pastaen al dente efter pakkens anvisninger. Afdryp, og gem lidt af kogevandet.
Tag fadet ud af ovnen. Løft fisken af. Vend forsigtigt pasta og lidt kogevand i fadet med tomat, og smag til med olie, salt og peber.
Anret pasta med tomat i dybe tallerkner. Top med fisk og oregano, og servér straks.

Tip!

Retten kan også nemt spises med groft brød. Super nemt, hvis I er mange at smide et stort fad med fisk og grønt i ovnen og nyde med en frisk salat og groft brød og et godt glad vin.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar