Dampet kuller med citronsauce

27. juli 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Super simpel fiskeret med masser af smør! What's not to like?

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Hæld citronsaften i en kasserolle, og kog den ind til lidt under halvdelen.
Skær smørret i tern, hæld dem i gryden, og pisk saucen tyk og lækker. Smag til med salt, peber og finthakket dild lige inden servering.
Skyl kålen, og snit den groft. Steg den i en dyb pande med smør, vand og olie, til den akkurat falder sammen. Krydr med salt.
Del fisken i 4 stykker, og læg dem i et ovnfad. Top med smør, olie og salt. Læg et stykke vådt, krøllet bagepapir let over fadet, og damp fisken i ovnen i 12-15 minutter, til den akkurat er gennemtilberedt.
Anret kålen i dybe tallerkner. Top med fisk og citronsauce, og servér med brød.

Tip!

I stedet for kuller kan du bruge hvilken som helst hvid fisk, f.eks. torsk, lange, kulmule eller lyssej.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar