Dampet kuller i fad med krydderurtekartofler
16. august 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Når aftensmaden laves i fad, bliver det ekstra nemt - også når opvasken skal klares.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
Skyl og blend krydderurterne med olivenolie. Smag til med salt, og vend den grønne olie i de kogte kartofler. Fordel dem i et fad.
Skyl asparges, og knæk den nederste, træede del af. Skyl og nip bønnerne. Rens porren, og skær den i skiver.
Fordel asparges, bønner og porre i et ovnfast fad, og læg kullerfileten ovenpå. Krydr godt med salt og peber. Hæld æblecider og fløde i bunden af fadet, og sæt det i ovnen i ca. 10 minutter, til fisken er netop gennembagt.
Smag saucen i bunden af fadet til med salt og peber, og servér retten med kartofler til. Pynt med persille, dild og skovsyre inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk