Dampet kuller i fad med krydderurtekartofler

16. august 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Når aftensmaden laves i fad, bliver det ekstra nemt - også når opvasken skal klares.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
Skyl og blend krydderurterne med olivenolie. Smag til med salt, og vend den grønne olie i de kogte kartofler. Fordel dem i et fad.
Skyl asparges, og knæk den nederste, træede del af. Skyl og nip bønnerne. Rens porren, og skær den i skiver.
Fordel asparges, bønner og porre i et ovnfast fad, og læg kullerfileten ovenpå. Krydr godt med salt og peber. Hæld æblecider og fløde i bunden af fadet, og sæt det i ovnen i ca. 10 minutter, til fisken er netop gennembagt.
Smag saucen i bunden af fadet til med salt og peber, og servér retten med kartofler til. Pynt med persille, dild og skovsyre inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar