Dampet fisk og rødkålsmarmelade med rødløg
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Du kan bruge den hvide fisk, du ønsker, og give den masser af smag med den flotte rødkålsmarmelade.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175º.
Del fisken i lige store stykker, smør et ovnfast fad med olie, og læg fisken i fadet. Krydr godt med salt og peber.
Bag fisken i ovnen i 5-7 minutter, til den er netop tilberedt. Tag den ud af ovnen, og lad den hvile i fadet.
Pil rødløgene, og skær dem i tynde ringe. Snit rødkålen fint. Pil hvidløgsfeddene, og skær dem i tynde skiver. Skær chilien i tynde ringe (fjern kernerne).
Varm olien op i en (sautere)pande, og svits rødløg, rødkål, hvidløg og chili i 5 minutter, mens du rører.
Hæld æbleeddike over, og lad syren koge væk. Smag til med rørsukker, honning, salt og peber.
Servér den sødlige rødkålsmarmelade som tilbehør til den dampede fisk, og byd groft brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk