Dampet fisk og rødkålsmarmelade med rødløg

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Du kan bruge den hvide fisk, du ønsker, og give den masser af smag med den flotte rødkålsmarmelade.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175º.
Del fisken i lige store stykker, smør et ovnfast fad med olie, og læg fisken i fadet. Krydr godt med salt og peber.
Bag fisken i ovnen i 5-7 minutter, til den er netop tilberedt. Tag den ud af ovnen, og lad den hvile i fadet.
Pil rødløgene, og skær dem i tynde ringe. Snit rødkålen fint. Pil hvidløgsfeddene, og skær dem i tynde skiver. Skær chilien i tynde ringe (fjern kernerne).
Varm olien op i en (sautere)pande, og svits rødløg, rødkål, hvidløg og chili i 5 minutter, mens du rører.
Hæld æbleeddike over, og lad syren koge væk. Smag til med rørsukker, honning, salt og peber.
Servér den sødlige rødkålsmarmelade som tilbehør til den dampede fisk, og byd groft brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar