Dampet fisk med noritang og gomadressing
1. juni 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Tag med til Japan med dampet lyssej, edamamebønner og godt med gomadressing til. En lækker og let aftensmad eller en solid frokostret.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl asparges, og bræk den nederste træede del af. Blanchér aspargesene i kogende vand et kort øjeblik.
Skær noritangen i strimler, og rul et par strimler om hver asparges. Læg aspargesene på en bageplade med bagepapir, og spray med lidt olivenolie.
Læg fisken i et ovnfast fad, krydr med salt og peber, og dæk fadet med alufolie.
Bag fisken i ovnen i ca. 15 minutter, til kødet er fast og hvidt, og bag aspargesene med de sidste 10 minutter, til tangen er sprød.
Blanchér bønnerne i kogende vand, og skyl og skær agurkerne i mindre stykker.
Anret fisk, asparges, edamamebønner og agurk på tallerkener, dryp gomadressing over, drys med ærteskud og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk