Dampet fisk med aspargessalat og rosmarinkartofler
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Fisk i fad, der bages tildækket, så de dampes og bliver så møre, at de nærmest falder fra hinanden.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl kartoflerne, og skær dem i papirtynde skiver. Fordel dem i et smurt fad med rosmarin, knust hvidløg og tynde skiver limefrugt.
Dryp med olie, og krydr med salt og peber. Steg dem i ovnen ved 200º i 25 minutter.
Åbn bugen på fiskene, krydr med salt og peber, og læg rosmarin og skiver af lime ind i fiskene. Dryp dem med olie, og pak dem i alufolie.
Skru ovnen ned på 175º, læg fiskepakkerne oven på kartoflerne, og lad det stege i yderligere 20 minutter.
Knæk den træede ende af aspargesene, og kassér dem. Skær aspargesene i skrå skiver. Læg dem i en gryde med spilkogende, letsaltet vand i 3 minutter.
Afkøl i koldt vand, og dup dem tørre. Skyl og pluk salaten. Bland asparges og salat med olie, salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk