Dampet broccoli med yoghurt og chili

En dejlig salat, der fylder godt i maven og har masser af varme fra chilien.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl broccolien, skær den i buketter, og kog i letsaltet vand i 2-3 minutter. Hæld vandet fra, og krydr broccolibuketterne med salt, og dryp med citronsaft.
Anret broccolien på et flot fad, og top med yoghurt og pinjekerner.
Pil løgene, og hak dem fint. Bland løgene med finthakket koriander, olie og chilisauce, og smag evt. til med mere citronsaft og salt.
Dryp løgsaucen over broccolisalaten, eller servér den ved siden af sammen med citronbåde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
6. september 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar