Dampet broccoli med yoghurt og chili
6. september 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En dejlig salat, der fylder godt i maven og har masser af varme fra chilien.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl broccolien, skær den i buketter, og kog i letsaltet vand i 2-3 minutter. Hæld vandet fra, og krydr broccolibuketterne med salt, og dryp med citronsaft.
Anret broccolien på et flot fad, og top med yoghurt og pinjekerner.
Pil løgene, og hak dem fint. Bland løgene med finthakket koriander, olie og chilisauce, og smag evt. til med mere citronsaft og salt.
Dryp løgsaucen over broccolisalaten, eller servér den ved siden af sammen med citronbåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk