Dalgona-iskaffe

29. juli 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Den ligner næsten en dessert med det cremede skum på toppen – og smager også sådan. Navnet er dalgona-kaffe, og den stammer fra Sydkorea, hvor den er opkaldt efter et særligt stykke svampet slik lavet af sukker og natron. Iskaffen smager fantastisk og er oplagt at servere som forfriskning på en varm sommerdag.

Ingredienser

Sådan gør du

Opløs kaffen i det kogende vand i en skål, og tilsæt sukker.
Pisk blandingen sammen med en elpisker, til konsistensen er som luftig marengs.
Kom lidt knust is i 2 glas, og hæld mælk over.
Top glassene med den luftig kaffe-"marengs", og servér dalgonaen.

Tip!

Servér dalgonaen som på fotoet, og rør rundt i den, når du skal drikke den.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar