Daim-islagkage med mandelmarengsbund
Mandelmarengsbunden i denne Daim-islagkage er sej og lækker, og den hakkede Daim-chokolade mærkes som små knasende karamelstykker i den cremede is.
![Daim-islagkage med mandelmarengsbund](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/daim-islagkage-med-mandelmarengsbund_11776.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.4924546917665352&fp-y=0.5047217078512041&fp-z=1.0532723345944135)
31-60 min.
(5)
May 31, 2018 af Caroline HofbergFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Frysetid: Mindst 4 timer.
Ingredienser
personer
Udstyr
- en springform, 24 cm i diameter
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Klassisk Othellolagkage-opskrift