Dahl med græskar og blomkål
22. juli 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En indisk omgang dahl smager skønt og mætter godt. Denne variant er med fyldt med grøntsager som spinat, græskar og blomkål.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær butternutsquashen i grove tern, og del blomkålen i buketter.
Hak hvidløg, løg, ingefær og chili fint. Skær evt. frøstolen og frøene fra chilien.
Sautér hvidløg, løg, ingefær, chili, gurkemeje og spidskommen i olie i 1 minut.
Kom butternutsquash og blomkål ved, og steg dem i 3-4 minutter.
Tilsæt linser og bouillon, og lad det simre i 10 minutter ved svag varme, til linserne er møre.
Kom spinaten ved, lad det koge endnu 1-2 minutter og smag til.
Rør yoghurt og finthakket mynte sammen. Smag til med salt og peber. Servér yoghurten og evt. brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk