Dadler i baconsvøb

5. februar 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Små sprøde, søde, salte og stærke hapser, der er geniale som en lækker snack før middagen.

Ingredienser

Udstyr

tandstikker

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Skyl chilien, og skær den i tynde skiver.
Lav et lille snit i dadlerne, pil stenen ud, og læg en mandel og en skive chili ind i stedet. Vikl en halv skive bacon omkring hver dadel, og luk til med en tandstik.
Sæt dadlerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 10-12 minutter, eller til baconen er gylden og sprød. Krydr med flagesalt, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar