Dadler i baconsvøb
5. februar 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Små sprøde, søde, salte og stærke hapser, der er geniale som en lækker snack før middagen.
Ingredienser
Udstyr
tandstikker
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Skyl chilien, og skær den i tynde skiver.
Lav et lille snit i dadlerne, pil stenen ud, og læg en mandel og en skive chili ind i stedet. Vikl en halv skive bacon omkring hver dadel, og luk til med en tandstik.
Sæt dadlerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 10-12 minutter, eller til baconen er gylden og sprød. Krydr med flagesalt, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk