Daddelsnitter med karamelchokolade

9. marts 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

De små daddelsnitter med karamelchokolade udgør en lille himmerigsmundfuld hver og en. Den nederste del af snitten består af en blanding af dadler, mandler, sirup og brunkagekrydderi, og det øverste lag laves af smeltet karamelchokolade. Mums.

Ingredienser

Udstyr

Udstyr
Kageform, ca. 18 x 10 cm

Sådan gør du

Findel dadler og mandler i en multihakker eller foodprocessor.
Tilsæt kakao, brunkagekrydderi og sirup, og bland godt.
Fyld massen i en lille kageform på ca. 18 x 10 cm, og tryk den godt sammen.
Smelt karamelchokoladen over vandbad, og smør den ud på overfladen.
Lad det stå koldt lidt, og skær ud i små snitter, inden chokoladen er stivnet helt.
Opbevar dem køligt i en lufttæt beholder.

Tip!

Pynt evt. snitterne med et lille fint drys spiseligt guldstøv eller bærstøv.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar