Daddelkugler med kikærter
6. juli 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Selvom det ligner slik, er de søde små kugler faktisk fulde af sunde sager som kikærter og dadler. En dejlig snack lige til pausen!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl kikærterne godt i koldt vand, og dryp dem af i en sigte.
Findel kikærter, dadler, kokosolie, sirup og vanilje i en foodprocessor, til massen er jævn.
Tilsæt kokosfibre, bland det godt, og smag evt. til med mere vanilje og sirup.
Lad massen hvile på køl i 30 minutter.
Tril dadelmassen til kugler, og vend dem i kokosmel. Opbevar dem køligt og tørt i maks. 1 uge.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk