Daddelkugler med kaffe, lakrids og hindbær
25. april 2022
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Tørrede dadler får både får kuglerne til at hænge godt sammen og giver en dejlig sødme. De smager her af kaffe, lakrids og hindbær!
Ingredienser
Sådan gør du
Skær dadlerne i mindre stykker.
Blend dadlerne sammen med havregryn, smør, kaffe, kakao, lakridspulver og frysetørrede hindbær til en helt fin dej i en blender.
Form små kugler af dejen, og rul dem i kokosmel.
Opbevar kuglerne i køleskabet.
Tip!
Du kan opbevare havregrynskuglerne i en lufttæt beholder i køleskabet i 7-10 dage.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk