Daddelkugler med kaffe, lakrids og hindbær

25. april 2022 af .

Foto: Peter Kam

Tørrede dadler får både får kuglerne til at hænge godt sammen og giver en dejlig sødme. De smager her af kaffe, lakrids og hindbær!

Ingredienser

Sådan gør du

Skær dadlerne i mindre stykker.
Blend dadlerne sammen med havregryn, smør, kaffe, kakao, lakridspulver og frysetørrede hindbær til en helt fin dej i en blender.
Form små kugler af dejen, og rul dem i kokosmel.
Opbevar kuglerne i køleskabet.

Tip!

Du kan opbevare havregrynskuglerne i en lufttæt beholder i køleskabet i 7-10 dage.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar