Daddelkugler med julesmag

22. februar 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Lav spiselige julekugler fyldt med smag fra dadler, mandler, appelsin og julekrydderier.

Ingredienser

Sådan gør du

Fjern stenen fra dadlerne. Riv appelsinskallen fint, og pres saften ned i en skål.
Hak mandlerne fint i en minihakker eller foodprocessor.
Tilsæt dadler, appelsinskal og -saft, abrikoser, havregryn, kakao og kanel, og kør til jævn konsistens.
Form massen til ca. 20 små daddelkugler.
Tril kuglerne i finthakkede mandler eller hindbærpulver. Opbevar kuglerne i en lufttæt beholder i køleskabet.

Tip!

Du kan også smelte 100 g mørk chokolade og dyppe kuglerne i chokoladen, inden de rulles i pynten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar