Daddelkugler med hasselnødder og chokolade
14. januar 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Denne nemme opskrift på hasselnøddekugler med dadler og mørk chokolade er lige, hvad du har brug for, hvis du gerne vil have noget sødt og superlækkert klar til kaffen. Og så er de skønne kugler endda fyldt med gode næringsstoffer fra nødder, dadler og chokolade.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend dadler og hasselnødder i en multihakker eller foodprocessor.
Smelt chokoladen over vandbad.
Bland kanel og smeltet chokolade med dadler og nødder, og rør massen godt sammen.
Sæt massen i køleskabet i 10-15 minutter eller mere.
Tril den afkølede masse til små kugler. Rul dem i lidt kakao, og opbevar dem køligt i en lufttæt beholder.
Tip!
Du kan evt. udelade kanel i opskriften eller erstatte det med et nip tørret ingefær, hvis det passer bedre til netop jeres smagsløg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den bedste opskrift på dadelkugler!