Daddelkugler med espresso og kokos

9. februar 2021 af .

Foto: Stine Christiansen

Sig hej til en ny favorit i slikskålen. De her daddelkugler med espresso og kokos er en lækker opdateret version af den klassiske havregrynskugle, som du kender fra din barndom.

Ingredienser

Sådan gør du

Fjern eventuelle sten fra dadlerne. Gem en smule kokos, og blend resten af ingredienserne sammen til en jævn masse i en blender.
Rul massen til mindre kugler. Rul kuglerne i kokosflagerne eller kokosmel.
Opbevar daddelkuglerne køligt i en lufttæt beholder.

Tip!

Tilsæt gerne et par skefulde af din foretrukne spiritus, f.eks. rom, grand mariner eller whisky.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar