Daddelkugler med chokolade og kokos
Lækre daddelkugler med mørk chokolade er eminente, når den lille lækkersult melder sig. Brug dem fx som en sød overraskelse i madpakken.
Ingredienser
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen på langs, og skrab vaniljekornene ud.
Hak chokoladen.
Hæld alle ingredienser i en foodprocessor, og blend, indtil dejen samles til en ensartet masse.
Tril dejen til kugler, og rul kuglerne i kokosmel.
Opbevar daddelkuglerne i en lufttæt boks i køleskabet indtil servering.
Tip!
De tomme vaniljestænger kan du komme i et glas med sukker. Så har du hjemmelavet vaniljesukker efter en uges tid. Du kan prøve at komme lidt romessens i daddelkuglerne – så smager de næsten som romkugler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
22. november 2019 af
Cecilia Fahlström.
Foto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic