Daddelkugler med brunkagesmag

19. marts 2021 af .

Foto: Peter Kam

Tilhører du også dem, der synes, at brunkagedejen smager mindst lige så godt som de færdigbagte kager? Så er de her daddelkugler noget for dig. De smager nemlig ligesom brunkagedej. Mums!

Bemærk
Køletid: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær dadlerne i mindre stykker.
Skyl appelsinen, og riv skallen på den fine side af et rivejern.
Blend dadlerne sammen med havregryn, smør, krydderier og appelsinskal i en blender til en helt fin dej.
Sæt dejen på køl i 30 minutter. Form kugler af dejen.
Hak nødderne fint, og rul kuglerne i nødderne.
Opbevar kuglerne i køleskabet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar