Daddelkugler med brunkagesmag
19. marts 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Tilhører du også dem, der synes, at brunkagedejen smager mindst lige så godt som de færdigbagte kager? Så er de her daddelkugler noget for dig. De smager nemlig ligesom brunkagedej. Mums!
Bemærk
Køletid: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær dadlerne i mindre stykker.
Skyl appelsinen, og riv skallen på den fine side af et rivejern.
Blend dadlerne sammen med havregryn, smør, krydderier og appelsinskal i en blender til en helt fin dej.
Sæt dejen på køl i 30 minutter. Form kugler af dejen.
Hak nødderne fint, og rul kuglerne i nødderne.
Opbevar kuglerne i køleskabet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk